Find de seneste nyheder fra Fensmark her

Små seks kilometer nordøst for Næstved finder du den herlige lille by Fensmark. Med sine godt 5.000 indbyggere gør den umiddelbart ikke det store væsen af sig, men tag endelig ikke fejl. Fensmark er nemlig en overraskende livlig by, og her på siden har vi derfor besluttet os for at offentliggøre alle de seneste lokale nyheder fra byen. Så er du på udkig efter de seneste lokale nyheder fra Fensmark? Så finder du dem lige her.

Bedst kendt for Holmegaard Glasværk

Selvom det er de færreste, der kender synderligt meget til Fensmark, så har de fleste dog alligevel hørt om Holmegaard Glasværk, som i årevis var kendt for deres flotte kreationer i glas. Efter et par turbulente år i perioden fra 2008-2010, hvor virksomheden gik konkurs, er den i dag genopstået, og fungerer nu som et oplevelsescenter.

En by i rivende udvikling

En by i rivende udvikling - Find de seneste nyheder fra Fensmark her

Fensmark er helt generelt set en by i fremdrift. Som helhed er Sydsjælland et område i udvikling, og stadig flere virksomheder etablerer sig i området. Det er fortrinsvis i områdets største by Næstved, at denne udvikling finder sted, men udviklingen er også til at føle på i Fensmark.

Ildsjæle og lokale foreninger kæmper konstant for at styrke tilflytningen, og bestræbelserne har ført til en positiv udvikling. Stadig flere børnefamilier bosætter sig således i byen, og med den lokale Holmegaardskolen er de lokale børn og unge sikret en god og solid faglig start på livet.

En udpræget pendlerby

En udpraeget pendlerby - Find de seneste nyheder fra Fensmark her

Selvom Fensmark og Sydsjælland som nævnt oplever øget erhvervsaktivitet, så er byen dog fortsat en udpræget pendlerby. Rigtig mange af de lokale pendler således dagligt til arbejde. En del til Næstved og Vordingborg, mens de fleste dog dagligt kører mod hovedstaden.

Hold dig opdateret her på siden, såfremt du ønsker de seneste nyheder fra Fensmark og omegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *