Handel og service

Vil du gerne have nyheder om handel og service i Fensmark og Holmegaard, så er det her, du skal følge med. Vi holder dig opdateret om byens handelsliv og service. Det kan være nyheder om handelsdrivende, det kan være åbning af nye butikker, og det kan være forskellige servicetilbud. Både handelsdrivende og kunder har stor glæde af, at vi formidler disse nyheder, fordi så er man altid opdateret omkring, hvad der sker i byen.

Fokus på et blomstrende handelsliv

Fokus på et blomstrende handelsliv - Handel og service

Et blomstrende handelsliv er noget, vi sætter pris på i Fensmark. Det er vigtigt med lokale butikker, som sælger alt fra dagligvarer til tøj, sko, elektronik og andre forbrugsgoder. Vi værdsætter også frisører, gartnere og bedemænd, som yder en service i byen til gavn og glæde for forskellige kunder. Har du som handelsdrivende eller servicebutik en god nyhed, som du gerne vil dele, så kontakt os gerne. Det kan også være gode tilbud på forskellige typer af service. Som butik skal man også være opmærksom på, at det i stigende grad er blevet populært at handle online, og det gælder især dagligvarer.

Hvor og hvornår?

Mange mennesker har en travl hverdag, hvor de kun har et lille tidsrum til at handle ind eller få udført en service. Så derfor er det vigtigt, at kunderne har kendskab til, hvilke butikker der er i byen, hvornår de har åbent, og hvad de kan tilbyde. Vil man fx gerne købe dagligvarer online fra lokale brugs og have dem leveret, så kan man også finde information om det her. Læs også med her og få besked om, hvornår butikker afholder events, eller der foregår andre begivenheder såsom julehandel eller sommerudsalg. Så kan du hurtigt komme ud og handle og benytte dig af alle de gode tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *