Hyggeaften med grill på terrassen

Foråret er her, og udendørslivet i Fensmark og Holmegaard er i fuld gang. Havefolket er ude for at klippe græs og hæk, for at dyrke grøntsager, fodre høns og plante buske og træer. Det er godt at få frisk luft, sol og sved på panden, men man bliver også sulten af det. Vi er mange, der glæder os til igen at spise grillmad udendørs på terrassen.

Fra sofakartoffel til handyman

Fra sofakartoffel til handyman - Hyggeaften med grill på terrassen

Har du siddet indenfor det meste af vinteren og set tv-programmer som Vild med dans eller Hjem til gården, så trænger du sikkert også til at rejse dig fra sofapuderne og komme udendørs og være aktiv. Det kan både være at dyrke sport, men det kan også være at finde din indre handyman frem. Du kan ordne haven, slå græs, fjerne ukrudt, male husfacaden eller få klippet hækken. Det er godt med fysisk aktivitet, og så kan du samtidig nyde solen.

Opgrader dit grilludstyr

Opgrader dit grilludstyr - Hyggeaften med grill på terrassen

Er det tid til at få tjekket dit grilludstyr og få det opgraderet? Hvis din gamle grill trænger til en udskiftning, så kan du jo tjekke et af de mange gasgrill tilbud, som du kan bestille. Du kan tjekke de lokale butikker i Fensmark eller Holmegaard for at finde ud af, om du kan få netop den gas grill model, du gerne vil have. På den måde er du også med til at støtte de lokale handelsdrivende. Med det nyeste grill-udstyr ved hånden, bliver det en sand fornøjelse at grille kød, fjerkræ, fisk og grøntsager, som du kan nyde sammen med familien og vennerne på terrassen. Der er mange weekender og helligdage her i foråret, hvor du kan bruge lidt ekstra tid på at lave skøn og velsmagende grillmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *