Køb dagligvarer online – lokalt

Masser af travle familier er begyndt at handle deres dagligvarer online. Virksomheder som Nemlig.com, Osuma, HelloFresh og mange andre byder sig til og er klar med alt fra toiletpapir over grøntsager til komplette måltidskasser. Og online indkøb har vist sig at være et hit hos moderne familier, der gerne vil bruge tiden på andet end at skulle købe ind midt i ulvetiden med en flok skrigende børn under armen. Og generelt er indkøb på nettet steget steget voldsomt de senere år.

Bor du i eller omkring Fensmark, skal du være opmærksom på, at du også kan købe dagligvarer online og samtidig støtte din lokale brugs. Det er der jo god mening i, hvis du gerne vil være med til at bevare et lokalt butiksliv, så du ikke ender med at bo i en by, hvor der pludselig er langt til dagligvarer, som skal bruges her og nu.

Køb online og hent lokalt

Kob online og hent lokalt - Køb dagligvarer online - lokalt

Sidst på måneden kan det måske være lidt stramt med økonomien. Mange benytter sig så af et kort quicklån, som hurtigt betales tilbage. Det kan du også benytte dig af ved nethandel.

Når brugsen i Fensmark tilbyder online handel med dagligvarer, fungerer det sådan, at du bestiller via butikkens webshop, og så kan du hente varerne i butikken. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, som når du får leveret varerne til døren, men du slipper for bøvlet med selv at finde varerne frem – de står pakket og klar til dig, når du kommer forbi for at hente dem.

På denne måde kan du forene online indkøbets logistiske fordele og samtidig være med til at bevare og styrke den lokale handel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *